Novinky

CHEF TABLE

3. BŘEZNA od 19h

 

 

V pátek 3. března budete mít jedinečnou možnost ochutnat celé menu, které slavilo úspěch na ICC v LYONU a setkat s účastníky této prestižní soutěže. Přijďte na MENU šéfkuchařů Radka Davida, Honzy Horkého a Petra Hajného.

MENU

 

Předkrmy

Presovaná kuřecí stehna, krémová kachní játra, želé, mango gel a pražené lískové ořechy

Dvoubarevné ravioli plněné kuřecí fáší s estragonem a petrželkou, houbová espuma

Brambora v másle, pyré z čočky , lososový kaviár

 

Rybí chod

Rybí Vol au vent, Rybí balotina, bylinková majonéza

 

Hlavní chod

Vepřová panenka v parmské šunce, chorizo omáčka, kroketa z
vepřových líček, presovaný bůček, lisované brambory, mini karotka

 

Dezerty

Čokoládový řez – oříškový piškot, ananas a mučenka, kávové creme brullé, dulcey pěna a čokoládový lesk

Kávová pěna s kávovým karamelem, slaný karamel cremeux s vanilkou, mango, pražené kávové boby a křupavá ozdoba

Čokoládový fondant a mango ananasový kompot

 

Celé menu bude párované s víny
Cena menu s párovanými víny 2.900 Kč
Rezervace nutná, kapacita omezená