Letos SVATOMARTINSKÁ HUSA i v DI NUOVO.
Těšit se můžete na:
Husí kaldoun 120Kč
Restovaná husí játra na jablkách a portském víně 260Kč
400g Konfitované husí stehno, vinné zelí a lokše 590Kč
Další sousedská večeře, proběhne ve čtvrtek 23. 11. od 19h
s úžasným šéfkuchařem MICHALEM GÖTHEM
z vyhlášeného beskydského hotelu MIURA.
Společné menu Petra Hajného a Michala Götha inspirované podzimem v Beskydech
Welcome drink & snack
Codorníu Cava Reserva brut
Uzený lilek, povidla, brynza, bylinky, chilli olej, pohanka
Frescobaldi Ammiraglia Masso Vivo Vermentino IGT 2022
Kyselica – krémová polévka, bystročické zelí, jelito, dýňová semínka, škvarky
Meyer-Fonné Pinot Blanc Vieilles Vignes 2022
Siven s čočkou, kedlubnou, petrželí a mákem
Weinhofmeisterei Mathias Hirtzberger Grüner Veltliner Steinfeder Stab 2022
Jehněčí lýtko, silná koprovka, krupice a valašský špek
Weingut Meyer Spätburgunder 2020
Tvarohovo-makový knedlíček s bílou čokoládou, mučenka
Oremus Tokaji late harvest 2018
Cena menu s párovanými víny
2.800 Kč